Η Google αναβαθμίζει και την εφαρμογή των Google Maps για iOS και Android

Νοέμβριος 06, 2014
jumbo-banner
 
Μετά τα Gmail και Calendar, ήρθε η στιγμή να αναβαθμιστεί η εφαρμογή των Google Maps με το νέο Material Design, μαζί με ορισμένες νέες λειτουργίες.
 
Καταρχάς, σύμφωνα με τη Google το νέο Material Design φέρνει πιο φωτεινά χρώματα, και νέα εμφάνιση που δημιουργεί επιφάνειες και σκιές οι οποίες μιμούνται τον πραγματικό κόσμο. Τα layers και τα κουμπιά γίνονται πιο «ζωντανά», συνεπώς είναι πιο εύκολο για τον χρήστη να δει που πρέπει να πατήσει για να πάρει κατευθύνσεις ή προτάσεις.
 
Ωστόσο, εκτός όμως από τη εξωτερική εμφάνιση, η νέα εφαρμογή των Google Maps, φέρνει τη δυνατότητα για κρατήσεις σε εστιατόρια που βρίσκονται στο OpenTable (διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ), με τους χρήστες να μη χρειάζεται να πάρουν τηλέφωνο ή να μπουν στο site του εστιατορίου που επιθυμούν να κάνουν κράτηση.
 
Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές σύντομα μέσω του iTunes και του Google Play αντιστοίχως, αλλά όσοι Android χρήστες είναι ανυπόμονοι, μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ.
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot