Η Booking.com λανσάρει εφαρμογή για κινητά

Ιανουάριος 19, 2015
jumbo-banner

Μια νεα εφαρμογή για κινητά που παρέχει αποκλειστικά εξατομικευμένη εμπειρία κράτησης, ειδικά διαμορφωμένη για κάθε χρήστη σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την περιοχή του, παρουσίασε η μεγάλη πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων booking.com.

H εφαρμογή ονομάζεται Booking Now και αναδεικνύει τον συνεχώς αυξανόμενο ρόλο που παίζουν τα κινητά στις κρατήσεις καταλυμάτων της τελευταίας στιγμής, δηλαδή μέσα σε 48 ώρες. Σύμφωνα με στοιχεία από την booking.com, σχεδόν οι μισές κρατήσεις που γίνονται σε όλο τον κόσμο 48 ώρες πριν από τη διαμονή στο κατάλυμα γίνονται μέσω κινητών τηλεφώνων.

Μέσα από την εφαρμογή μπορούν να γίνουν κρατήσεις για 580.000 καταλύματα.

H νέα εφαρμογή τοποθετεί τους χρήστες στο επίκεντρο της εμπειρίας κράτησης, εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Darren Huston.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται η αναζήτηση σε πραγματικό χρόμο με βάση το προφίλ κάθε χρήστη για τη διαμόρφωση προτιμήσεων όπως επιθυμητό εύρος τιμής και επιλογές όπως πάρκινγκ, πρωινό και Wi-Fi.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης επίσης μπορούν να βασίζονται στην περιοχή από όπου γίνεται η αναζήτηση, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας gps.

tornosnews.gr

 
Πηγή:

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot