Η Apple εξαγόρασε την Emotient

Ιανουάριος 10, 2016
jumbo-banner
Η Apple εξαγόρασε την Emotient, μια start up εταιρεία με ειδίκευση στην τεχνητή νοημοσύνη από το San Diego σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CNBC δίκτυο με tweet του.

Καμία πληροφορία δεν δόθηκε στην δημοσιότητα για το ποσό που δόθηκε για αυτή την νέα εξαγορά της Apple. Σύμφωνα με το site της εταιρείας η Emotient ειδικεύεται με επιτυχία στην ανίχνευση συναισθημάτων και ανάλυσης αυτών.

Με άλλα λόγια η τεχνολογία της εταιρείας επιτρέπει το να καταλάβει κάποιος τα συναισθήματα ενός χρήση απλά παρατηρώντας και καταγράφοντας τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις του προσώπου του σε ένα ζωντανό βίντεο.

Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε την εξαγορά αυτή με δήλωση στην The Wall Street Journal αναφέροντας το τυπικό πλέον “Αγοράζουμε μικρότερες εταιρείες τεχνολογίες συχνά αλλά γενικότερα δεν συζητάμε τους λόγους ή τα πλάνα μας πίσω από τέτοιες κινήσεις”

Μια άμεση εφαρμογή της τεχνολογίας της Emotient στο iOS θα ήταν η αυτόματη κατηγοριοποίηση φωτογραφιών στην εφαρμογή Photos με βάση το συναίσθημα.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot