Η νέα αλλαγή στο Facebook

Οκτώβριος 15, 2015
jumbo-banner

Ο ανταγωνισμός του Facebook με το YouTube γίνεται όλο και εντονότερος. Μετά το λανσάρισμα από το Facebook Video 360 μοιρών, χαρακτηριστικό που έχει εισάγει το YouTube πρώτο, το δημοφιλές κοινωνικό μέσο ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό, το Facebook Video Feed.

To Facebook Video Feed είναι ένα αποκλειστικό Feed με Video, ξεχωριστό από το κανονικό Feed με τα status και τις εικόνες, στο οποίο πρόσβαση θα έχει ο χρήστης με το πάτημα ενός dedicated πλήκτρου.

Σύμφωνα με το gr.pcmag.com, τα χαρακτηριστικό δοκιμάζεται με λίγους μόνο beta tester αυτή τη στιγμή και δεν είναι κάτι που θα γίνει διαθέσιμο σε όλους σύντομα, λέει το Facebook. Δεν παραλείπει, όμως, να μας ενημερώσει επίσημα για αυτό.

Νέα αλλαγή έρχεται επίσης για την επιλογή “On This Day”.

Μέσω της επιλογής αυτής το λογισμικό του Facebook εμφάνιζε στην αρχική σελίδα του χρήστη μια ειδοποίηση με γεγονότα που είχε μοιραστεί στο παρελθόν τα οποία είχαν συγκεντρώσει πολλά likes ή σχόλια.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι όμως που καθημερινά έβλεπαν ξαφνικά στον «τοίχο» τους, πρόσωπα που είχαν φύγει από τη ζωή ή κάποιες πρώην σχέσεις τους.

Το Facebook τώρα δίνει την επιλογή στους χρήστες να απενεργοποιήσουν εντελώς αυτή την εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσουν τα «φίλτρα» αποκλεισμού σε σχόλια και ανθρώπους έτσι ώστε να μην έρθουν ξανά αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη ανάμνηση.

enikos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot