ΗΠΑ: Εναέριο δίκτυο μεταφοράς φέρνει το deal Amazon - Air Transport

Μάρτιος 10, 2016
jumbo-banner

Ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου επιδιώκει σταδιακά να βασίζεται λιγότερο σε παραδοσιακούς μεταφορείς. Η Air Transport Services θα συνδράμει ένα εναέριο δίκτυο που θα εξυπηρετεί Αμερικανούς πελάτες της Amazon.

Το Air Transport Services Group ανακοίνωσε σήμερα πως έφτασε σε συμφωνία με την μονάδα Amazon Fulfillment Services του κολοσσού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, για τη λειτουργία ενός εναέριου δικτύου που θα εξυπηρετεί τους πελάτες της Amazon στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Από το περασμένο καλοκαίρι, εργαζόμαστε με την Amazon για να δείξουμε πως ένα αφοσιωμένο, πλήρως προσαρμοσμένο εναέριο δίκτυο μπορεί να αποτελέσει ισχυρή ενίσχυση στις υπάρχουσες πηγές μεταφοράς και διανομής», ανέφερε σύμφωνα με το MarketWatch ο CΕΟ της Air Transport Services, Joe Hete.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ενοικίαση 20 φορτηγών αεροσκαφών Boeing 767 στην Amazon, το χειρισμό των σκαφών και υπηρεσίες logistics. Επιπλέον, η Amazon πρόκειται να αγοράσει μέχρι και το 19,9% των μετοχών της Air Transport Services στα 9,73 δολάρια ανά μετοχή, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Amazon βρισκόταν πέρυσι σε διαπραγματεύσεις με αεροπορικές εταιρίες μεταφοράς φορτίων, στην προσπάθεια σταδιακά να βασίζεται λιγότερο σε παραδοσιακούς μεταφορείς.

thetoc.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot