Επαναστατικό app εξοικονομεί χρόνο για τα ακαδημαϊκά δοκίμια

Δεκέμβριος 18, 2014
jumbo-banner
Μια νέα εφαρμογή (app) με το όνομα RefME, ξεπερνά τις δυσκολίες και τη χρονοτριβή για την εισαγωγή αναφορών στα ακαδημαϊκά δοκίμια.
 
Μέσα σε λίγα 24ωρα έχει γίνει ανάρπαστη από φοιτητές και ακαδημαϊκούς σε όλο τον κόσμο και είναι πρώτη σε νέες εγκαταστάσεις σε σχέση με το Spotify και το eBay, ενώ αυξάνεται η χρήση του ταχύτερα από το twitter και το Pinterest.
 
Το app βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών των Χριστουγέννων για τους φοιτητές, μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση έναρξής του.
Είναι δωρεάν και χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης για να δημιουργήσει κάποιος βιβλιογραφίες και αναφορές, ενώ στην 6μηνη περίοδο δοκιμών (preceed & ceed) έχει ήδη προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες.
 
Το εργαλείο αντιμετώπισε και την κριτική ότι κάνει τους φοιτητές τεμπέληδες, ενώ ήδη οι μέθοδοι εκπαίδευσης έχουν κάνει πιο άνετη την ακαδημαϊκή ζωή.
Το βέβαιο είναι ότι το RefME θα κερδίσει τους ακαδημαϊκούς και τους φοιτητές, επειδή αυξάνει τις δυνατότητες και μειώνει το χρόνο επεξεργασίας των αναφορών και της βιβλιογραφίας. Σημειώνεται ότι τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα δαπανούν κάθε χρόνο τεράστια ποσά σε βιβλία, αλλά σήμερα οι ακαδημαϊκοί ανταγωνίζονται για τις επιλογές των φοιτητών στις αναφορές επί των εργασιών τους.
 
newsbomb.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot