Δυνατότητα προγραμματισμένης διαγραφής των posts στο Facebook

Σεπτέμβριος 14, 2014
jumbo-banner

Στο άμεσο μέλλον, το Facebook θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν ένα post με δυνατότητα προγραμματισμένης διαγραφής.

Αυτή η δυνατότητα εμφανίστηκε σε κάποια μέλη του κοινωνικού δικτύου, στην iOS εφαρμογή τους, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το Facebook και άλλες φορές στο παρελθόν είχε προχωρήσει αθόρυβα στο λανσάρισμα κάποιων νέων δυνατοτήτων, θέλοντας έτσι να δει αντιδράσεις από τους χρήστες του.

Συγκεκριμένα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα επιτρέπει στα μέλη του τη δυνατότητα να κάνουν εμφανή τα posts τους για ένα χρονικό διάστημα μεταξύ μίας ώρας και επτά ημερών, και έπειτα θα εξαφανίζονται από το προφίλ τους.

Όπως αναφέρει το e-pcmag.gr, το post μπορεί να διαγράφεται κατ' εντολή του χρήστη, αλλά θα παραμένει κρυμμένο στους servres του Facebook για 90 ακόμα ημέρες, χρονικό διάστημα που το Facebook κρατά ένα backup.

tromaktiko

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot