Δείτε στο Κινητό σας όλα όσα Συμβαίνουν στο Σπίτι σας ενώ Λείπετε

Οκτώβριος 20, 2015
jumbo-banner

Ανησυχείτε ποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας όταν δεν είστε εκεί; Αυτή η κάμερα θα σας στέλνει φωτογραφίες στο smartphone σας σε πραγματικό χρόνο.

Η κάμερα Netatmo Welcome είναι εδώ για να σας δείχνει αυτό ακριβώς. Πρόκειται για μια έξυπνη κάμερα η οποία έχει αναγνώριση προσώπου και σας δείχνει ποιος μέλος της οικογένειά σας (ή μη) μπαίνει κάθε φορά στο σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η κάμερα θα σας ειδοποιεί με μήνυμα στο κινητό κάθε φορά που η κόρη ή ο γιος σας μπαίνει στο σπίτι σας.

Από την άλλη μεριά, με το που θα «δει» ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει θα πάρετε μία διαφορετική ειδοποίηση με διαφορετικό ήχο ενώ μέσω του smartphone σας θα μπορείτε να δείτε και το πρόσωπο αυτού του ατόμου. Για να μην φτάσετε καν σε αυτό το σημείο-να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιον διαρρήκτη- ασφαλίστε το σπίτι σας με τον καλύτερο τρόπο.
thehomeissue kamera01

Αυτή είναι η πρωτοποριακή κάμερα της εταιρείας NetAtmo, η οποία βγάζει και αντίστοιχη συσκευή που ελέγχει το πόσο καθαρός είναι ο αέρας μέσα στο σπίτι σας.

Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε live όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας. Η χρησιμότητά της, όπως αντιλαμβάνεστε είναι μεγάλη. Στις εποχές που ζούμε, μια τέτοια κάμερα είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι. Αν έχετε προσλάβει μόλις μία νταντά για να προσέχει το νεογέννητο μωρό σας, αν έχετε παιδιά στην εφηβεία και θέλετε να βλέπετε ποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας κι αν έχετε ηλικιωμένους στο σπίτι που ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειάζονται κάποια βοήθεια, αυτή η κάμερα θα σας λύσει τα χέρια.

Η NetAtmo Welcome έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά και μπορείτε να τη βρείτε στην τιμή των 199 ευρώ.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot