Γνωρίστε το iPhone 6 (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Σεπτέμβριος 10, 2014
jumbo-banner
Τα νέα της... καμάρια, το iPhone 6 και iPhone 6 plus αλλά και το iWatch, παρουσίασε η Apple και πλέον περιμένει την αντίδραση των... πιστών της στα νέα προϊόντα.

Καθώς το iWatch είναι το πρώτο προϊόν στην ιστορία της Apple που δημιουργείται χωρίς ο Στιβ Τζομπς να έχει την παραμικρή εμπλοκή, ο νυν διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας έκανε λόγο για την μεγαλύτερη εξέλιξη στα iPhones.



Η Apple παρουσίασε λοιπόν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Είναι τα πιο λεπτά κινητά που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ αφού το πρώτο έχει πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά ενώ το δεύτερο 7,1 χιλιοστά και μεγαλύτερη οθόνη.
To iPhone 6 έχει οθόνη 4.7 ιντσών ενώ το iPhone 6 Plus έχει οθόνη 5.5 ιντσών. Και οι δυο οι εκδόσεις έχουν οθόνες Retina HD.


Η ανάλυση οθόνης στο iPhone 6 είναι 1334x750 με 326 pixels ανά ίντσα ενώ αντίστοιχα στο iPhone 6 Plus η ανάλυση φτάνει τα 1920x1080 με 401 pixels ανά ίντσα. Έχουν κάμερα 8MP. Επιπλέον, στην κάμερα είναι ενσωματωμένα pixels εστίασης που μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνο στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές.

Και τα δυο έχουν λειτουργικό iOS 8. Το εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα διαθέτει μεταξύ άλλων και μια καινούργια εφαρμογή υγείας, με την ονομασία The Health. Η υπηρεσία, χάρη σε ενσωματωμένο τσιπάκι, έχει τη δυνατότητα να μετρήσει δείκτες υγείας του κατόχου της συσκευής, από την αρτηριακή πίεση μέχρι και τις θερμίδες που καίει.


Και τα δύο νέα μοντέλα θα διατίθενται σε εκδόσεις 16GB, 64GB και 128GB. Θα κυκλοφορήσουν σε χρυσό, ασημί και ανοιχτό γκρι χρώμα.

Και στις δυο εκδόσεις του νέου iPhone ο χρήστης θα μπορεί στα sms να προσθέσει εκτός από γραπτό κείμενο και φωνή, εικόνα, βίντεο μέχρι και τοποθεσία.

Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στις 19 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσουν και στις αγορές του Καναδά, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ιαπωνίας και της Σιγκαπούρης.


Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Αναμένεται πάντως πριν από το τέλος του 2014.

Όσο για το κόστος, στις ΗΠΑ το iPhone 6 με διετές συμβόλαιο στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας θα πωλείται έναντι 199 δολαρίων για την έκδοση των 16GB, 299 δολαρίων για εκείνη των 64GB και 399 για την έκδοση των 128GB.
Αντίστοιχα, το iPhone 6 Plus θα κοστίζει 299, 399 και 499 δολάρια ανάλογα με την χωρητικότητα της κάθε έκδοσης.



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot