Ανθεκτικότερο και ιδανικό για selfies το «New iPhone» που θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτέμβρη

Ιούνιος 12, 2015
jumbo-banner

Πιο ανθεκτικό σε… «bendgate», με ταχύτερο επεξεργαστή και με εμπρόσθια υψηλής ανάλυσης κάμερα για ιδανικές selfie, θα είναι το νέο iPhone που θα παρουσιάσει η Apple στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Οι πρώτες πληροφορίες αφορούν στην ονομασία του νέου «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου, η οποία δεν θα είναι ούτε «iPhone 6S», ούτε «iPhone 7». Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται στέλεχος μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στο Mobile News, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το επόμενο μοντέλο θα λέγεται «New iPhone», ακολουθώντας την τακτική της ονομασίας που είχε χρησιμοποιήσει και στο iPad 3ης γενιάς.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 18 Σεπτεμβρίου, δηλαδή περίπου μια εβδομάδα μετά από την επίσημη παρουσίαση της Apple, την οποία οι πληροφορίες θέλουν να γίνεται στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα, ειδικοί που μελέτησαν το νέο λειτουργικό iOS 9, το οποίο παρουσίασε η Apple κατά τη διάρκεια του φετινού διεθνούς συνεδρίου για προγραμματιστές «Worldwide Developers Conference» (WWDC 2015), παρατήρησαν στοιχεία που «φανερώνουν» την υποστήριξη συσκευής με εμπρόσθια κάμερα υψηλής ανάλυσης, με flash, δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών και 1080p video και αργής κίνησης. Επομένως, το New iPhone το οποίο θα τρέχει με το iOS 9, θα χαρακτηρίζεται για τις υψηλές «φωτογραφικές» του δυνατότητες, καθώς μεταξύ άλλων, δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 12 Megapixel!

Παράλληλα, εκθέσεις προμηθευτών αποκαλύπτουν και ορισμένα ακόμα χαρακτηριστικά, όπως το υλικό της κατασκευής και την τεχνολογία των τσιπ. Έτσι, η TSMC που ήταν υπεύθυνη για όλα τα Apple A8 chips των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, φαίνεται να είναι έτοιμη να ξεκινήσει και την μαζική παραγωγή επεξεργαστών Α9, ενώ η Catcher Technologies αφήνει να εννοηθεί ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν καλύτερης ποιότητας αλουμίνιο, το οποίο θα είναι 1,5 φορές πιο ενισχυμένο και 1,2 φορές πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές, σε σύγκριση με το εκείνο που χρησιμοποιούν σήμερα οι συσκευές του αμερικανικού κολοσσού.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot