Ανακαλύφθηκε πορνογραφικό υλικό σε «κρυμμένα» αραβικά hashtag του Instagram

Μάρτιος 12, 2016
jumbo-banner
Μπορεί κάποιος να δει από ολόγυμνες γυναίκες και άντρες μέχρι και ζευγάρια να κάνουν σεξ
To χρησιμοποιούν χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο αλλά και παιδιά κάτω των 18 ετών. 

Ωστόσο οι γονείς θα πρέπει να είναι ενήμεροι πως τα παιδιά τους μπορούν να δουν στις οθόνες του κινητού του πανεύκολα πορνογραφικό υλικό, από μια εφαρμογή που έχει αναπτύξει μια αυστηρή πολιτική κατά του γυμνού στις αναρτήσεις των χρηστών της. 

Ο λόγος για το γνωστό σε όλους Instagram, όπου πρόσφατα έγινε γνωστό πως υπάρχει πορνογραφικό υλικό, τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο, κρυμμένο σε... αραβικά hashtag. 

Tα κρυμμένα hashatag ανακαλύφθηκαν όταν ένας blogger, ονόματι  Jed Ismael, πάτησε πάνω σε ένα που στα αραβικά σημαίνει «ταινίες» και είπε πως ανακάλυψε μια σειρά από εκατομμύρια πορνό- ταινίες στο application. 

To ακατάλληλο περιεχόμενο μάλιστα μπορούν να παρακολουθήσουν και ανήλικοι καθώς δεν γίνεται κάποιος τυπικός έλεγχος της ηλικίας των χρηστών. 

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να μοιραστούν γυμνές, καλλιτεχνικής φύσεως εικόνες αλλά για διάφορους λόγους, δεν επιτρέπουμε το γυμνό στο Instagram», αυτή είναι η επίσημη θέση της διαδικτυακής πλατφόρμας σχετικά με τις φωτογραφίες που έχουν γυμνό περιεχόμενο. 

Ωστόσο στα κρυμμένα hashtag μπορεί κάποιος να δεις από ολόγυμνες γυναίκες και άντρες μέχρι και ζευγάρια να κάνουν σεξ. 

Σύμφωνα με την Daily Star οι υπεύθυνοι του Instagram ερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot