Αγωγή κατά της Apple για μη λήψη μηνυμάτων από χρήστες που μετέβησαν σε Android

Νοέμβριος 14, 2014
jumbo-banner
Νέα μαζική αγωγή αντιμετωπίζει η Apple μετά από κατηγορίες χρηστών ότι έπειτα από τη μετάβαση τους από iOS σε Android αντιμετώπιζαν προβλήματα στη λήψη μηνυμάτων.
 
Συγκεκριμένα, η Adrienne Moore κατέθεσε αγωγή κατά της Apple διότι από τη στιγμή που μετέβη από ένα iPhone 4 στο Samsung Galaxg S5, αντιλήφθηκε ότι έπαψε να λαμβάνει μηνύματα από όλους τους φίλους της που χρησιμοποιούσαν iPhone. Πράγματι, τα iMessages συνδέουν τον τηλεφωνικό αριθμό το χρήστη με το λογαριασμό του (Apple ID) και αν η υπηρεσία δεν απενεργοποιηθεί κατά τη μετάβαση του σε άλλη συσκευή, αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα.
 
Με αφορμή τις κατηγορίες και για την αντιμετώπιση των εν λόγω προβλημάτων  η Apple λάνσαρε πριν από μερικές ημέρες (αν και υφίστανται από το 2011) ένα νέο online εργαλείο με ονομασία Deregister iMessage. Δυστυχώς, προς το παρόν η Ελλάδα δεν ανήκει στις χώρες που υποστηρίζεται, γι’αυτό αν έχετε προβλήματα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τηλεφωνική υποστήριξη της Apple (00800 4414 5417).
 
macuser.gr
 
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot