Έρχεται το νέο, 'μικρό' iPhone τον Μάρτιο;

Ιανουάριος 23, 2016
jumbo-banner
Σύμφωνα με έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες και κορυφώθηκε με πρόσφατο δημοσίευμα του γνωστού blog 9to5Mac, η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα συσκευή με μικρή όθόνη 4 ιντσών, στα πρότυπα του παλαιότερου μοντέλου της 5S, εξοπλίζοντάς το όμως με τεχνολογίες που έχει συμπεριλάβει σε νεότερα μοντέλα της.  
To νέο iPhone που φημολογείται ότι θα φέρει την ονομασία iPhone 5SE (Special Edition), αντί για 6C που είχε ακουστεί, θα έχει το ίδιο σχεδιαστικό προφίλ με το 6, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 Megapixels και τον επεξεργαστή A8 καθώς και το τσιπ που θα επιτρέπει την λειτουργία των ανέπαφων mobile πληρωμών Apple Pay.  
Επιπρόσθετα, το νέο iPhone, το οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, μαζί με το Apple Watch 2, θα κυκλοφορήσει στα ίδια χρώματα (γκρί-ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, ασημί) με την παρούσα σειρά, θα μπορεί να τραβήξει τις κινούμενες φωτογραφίες (live photos) αλλά δεν θα διαθέτει το χαρακτηριστικό 3D Touch, με την ευαίσθητη στην πίεση οθόνη.
Πηγή: www.lifo.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot