Δ.ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : ‘’ Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του γηπέδου της Καρδάμαινας.- Ψεύτες και άσχετοι οι κύριοι και οι κυρίες του Οράματος’’

Αύγουστος 03, 2015
jumbo-banner

Απάντηση του Αντιδημάρχου κ.Γερασκλή στην ανακοίνωση του ‘’Οράματος’’ για το γήπεδο της Καρδάμαινας.

‘’Γίναμε μάρτυρες μιας χονδροειδούς προσπάθειας παραποίησης της πραγματικότητας από την πλευρά του Οράματος.
Χθες παρουσίασαν φωτογραφίες του γηπέδου τηςΚαρδάμαινας, θέλοντας να εμφανίσουν κακοτεχνίες και να παρουσιάσουν ένα γήπεδο χωράφι.
Εμείς δίνουμε στη δημοσιότητα σημερινές φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματική και αληθινή εικόνα του γηπέδου της Καρδάμαινας, το οποίο πλέον αποτελεί ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Φυσικά την πραγματική και αληθινή εικόνα την γνωρίζουν καλύτερα και από πρώτο χέρι οι πολίτες της Καρδάμαινας, η τοπική ομάδα και οι χρήστες του γηπέδου.
Όλοι αυτοί μπορούν να κρίνουν την αμετροέπεια,να συγκρίνουν την περίοδο φθοράς,ανυπαρξίας και παρακμής της προηγούμενης δημοτικής αρχής, με τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της νέας δημοτικής αρχής
Τα υπόλοιπα του ‘’ Οράματος’’ εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα.

Ας μην απορούν που το πιο ηχηρό μήνυμα το πήραν από την Καρδάμαινα στις τελευταίες εκλογές.
KARDAMENA1
Δεν είναι μόνο ψεύτες. Είναι και άσχετοι σε σχέση με όλα όσα υποστηρίζουν για την εγγυητική επιστολή αφού:
α) για κάθε δημόσιο έργο με την υπογραφή της σύμβασης κατατίθεται εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ίση με το 5% του προϋπολογισμού.
β) στη συνέχεια και κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου με κάθε λογαριασμό που πληρώνεται κατατίθεται ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ίση επίσηςμε το 5% του ποσού που πιστοποιείται.
γ) όταν το έργο τελειώσει, γεγονός που αυτό βεβαιώνεται με την βεβαίωση περαίωσης της αρμόδιας υπηρεσίας, ο δήμος σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει την ΠΡΟΣΘΕΤΗ εγγύηση (αυτή στην οποία αναφέρεται ο αδαής “συντάκτης”) κρατώντας την αρχική για διάστημα 15 μηνών δηλαδή μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου.
δ) στο διάστημα αυτό, κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο έργο ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να το αποκαθιστά και για τον λόγο αυτό εξακολουθεί να ισχύει η αρχική εγγύηση καλής εκτέλεσης.
Αυτή η δημοτική αρχή, τηρεί και σέβεται τη νομιμότητα και την αυτονομία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κω.
Όσο και αν ψάξουν δεν θα βρουν καμία παρέμβαση Αντιδημάρχων ή πολιτικών προϊσταμένων στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κω, όπως συνήθιζαν να κάνουν οι ίδιοι. Και αυτό πρώτοι από όλους το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο.
Οι πρακτικές αυτές τελείωσαν πέρυσι το Μάιο.
Τους εκφραστές αυτών των πρακτικών τους τελείωσαν με την ψήφο τους οι πολίτες.’’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KATDAMENA2

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot