Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα Ξένα που ακούμε όταν βγαίνουμε για ποτό

Δεκέμβριος 05, 2015
jumbo-banner

Και ΝΑΙ είναι από τα αγαπημένα μου και δικά σας φυσικά, αφού μπήκατε να διαβάσετε αυτό το Post.

Χαίρομαι όταν βγαίνω έξω και τα ακούω… δεν λέω μου αρέσουν και τα Ελληνικά αλλά επειδή τα έχω συνδέσει με την αγάπη, το συναίσθημα και άλλα τόσα, όταν ακούω τα Ξένα δεν σκέφτομαι τίποτα και κανέναν.

Κάποια ξένα έχουν στίχους μέσα που αν τους ακούσεις διαπιστώνεις και αυτά μπορεί να κρύβουν πόνο, επιθυμία κλπ. τα υπόλοιπα απλά τα ακούς και διασκεδάζεις…!

Πάμε λοιπόν να ακούσουμε ποια είναι τα ξένα που από το καλοκαίρι δεν τα έχουν αποχωριστεί τα νυχτερινά μαγαζιά και δεν θέλουμε!
1) Turbotronic - Higher
Οι Turbotronic είναι ένα Αμερικάνικο Electro Rock συγκρότημα από την Νέα Υόρκη και υπάρχει από το 2008. "Απλά σε ανεβάζει ψηλά".


2) DVBBS & Borgeous - Tsunami
Αν το τσουνάμι είχε μουσική θα έπρεπε να έχει αυτόν ακριβός τον ρυθμό.
Οι DVBBS αποτελείτε από 2 αδέρφια τον Chris van den Hoef και τον Alexandre van den Hoef από το Καναδά και ασχολούνται με την Ηλεκτρονική μουσική.
Ο Borgeous είναι ένας καταξιωμένος Dj από την Αμερική που ξεκίνησε το 2013.
Και οι δυο βάζουν λίγο από την πινελιά τους και το αποτέλεσμα είναι αυτό.

3) Martin Garrix - Animals
Περιττά τα λόγια για τον Martin Garrix, αλλά ας πούμε μερικά για αυτούς που δεν ξέρουν.
Καταρχήν είναι γεννημένος το 1996 στην Ολλανδία το συγκεκριμένο τραγούδι "Animals" έχει μπει σε περισσότερες από 10 χώρες πρώτο στα charts και είναι μέσα στο Top 5 από τους καλύτερους Dj στον κόσμο.

4) David Guetta & Showtek - Bad ft. Vassy - Sexy
Άλλο ένα δίδυμο οι "Showtek" με τον "David Guetta" και την νέα "Vassy" κάνουν θραύση, μπορεί να είναι περσινό αλλά και φέτος δεν έλειψε από κανένα μπαρ και κλαμπ και ούτε φέτος θα λείψει.

5) Jay Hardway - Bootcamp
O Jay Hardway aka Jobke Heiblom κατάγεται από την Δανία και είναι άλλος ένας νεαρός που ανά τακτά χρονικά διαστήματα δηλώνει το παρόν του με τέτοιες μουσικές δημιουργίες.
#We_love_Jay...

6) New World Sound & Thomas Newson ft Lethal Bizzle - Flutes
Το "Flutes" είναι ένα τραγούδι από το Αυστραλιανό δίδυμο επίσης. #kati_trexei_me_ta_aderfia! Το τραγούδι κυκλοφόρησε στην Αυστραλία το Νοέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα το ακούμε αρκετά συχνά.

7) Feder - Goodbye feat Lyse
Ο "Feder" που το πραγματικό του όνομα είναι Hadrien Federiconi είναι Γάλλος Dj και απέκτησε την φήμη του το 2014 με το κομμάτι "Sixto" και έχει πάρει βραβείο για τον καλύτερο Γάλλο Dj. Goodbye λοιπόν…

8) DJ Polique - Don't Wanna Go Home (feat. Follow Your Instinct)
O DJ Polique είναι ένας επιτυχιμένος Γερμανός Dj που ξεκίνησε στον τομέα της μουσικής το 2005. Το "Don’t wanna go home" είναι ένα τραγούδι που όταν το ακούς φωνάζεις πως "δεν θα πας στο σπίτι απόψε"!

9) Dimitri Vegas, MOGUAI & Like Mike - Body Talk (Mammoth) ft. Julian Perretta
10) Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum
Τους καλύτερους τους αφήσαμε για το τέλος αφού οι Dimitri Vegas & Like Mike είναι ένα μουσικό δίδυμο από το Βέλγιο με "ελληνική καταγωγή" #so_proud_to_be_greek το οποίο δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Αποτελείται από τα αδέρφια Ντιμιτρί Τιβαίος (Dimitri Vegas) και Μικαέλ Τιβαίος (Like Mike). Αυτό τον καιρό βρίσκονται στην θέση #1 της κατάταξης Top 100 DJs για το 2015 η οποία διοργανώνεται από το περιοδικό DJmag. Το 2014 βρίσκονταν στην #2, το 2013 βρίσκονταν στην #6, το 2012 βρίσκονταν στην #38 της κατάταξης Top 100 DJs, ενώ την πρώτη τους είσοδο στην παραπάνω κατάταξη την πραγματοποίησαν το 2011, κατατασόμενοι στην θέση # 79.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot