Menu

Αθ. Σταματάκης απαντά στο 12sports: Σφύριξαν άδικα ‘’Ντισκαλιφιέ’’ στον ΔΟΠΑΒΣ

Αθ. Σταματάκης απαντά στο 12sports: Σφύριξαν άδικα ‘’Ντισκαλιφιέ’’ στον ΔΟΠΑΒΣ
jumbo-banner

Κύριοι, του 12 SPORRTS.gr, Με αφορμή το άρθρο σας που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, με τίτλο «το φάουλ του ΔΟΠΑΒΣ» και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε τα εξής :

1ον . Στο υπ΄ αριθμόν 984/03-03-2016 έγγραφο του ΔΟΠΑΒΣ που κοινοποιήθηκε στην Τ.Ε ΕΟΚ Δωδεκανήσου αναφέρεται το αίτημα για την διεξαγωγή του Final Four Ανδρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω και τη αναλαμβάνει ο ΔΟΠΑΒΣ για την υποστήριξη του αφού γίνει αποδεκτό το αίτημα του.
2ον . Στο υπ΄ αριθμόν 30/11-03-2016 έγγραφο της Τ.Ε ΕΟΚ Δωδεκανήσου που κοινοποιήθηκε στο ΔΟΠΑΒΣ γίνεται αποδεκτό το αίτημα μας

Από τα παραπάνω έγγραφα που μπορείτε προς επιβεβαίωση να αναζητήσετε από την Τ.Ε ΕΟΚ Δωδεκανήσου ή να σας τα κοινοποιήσουμε εμείς, δεν προκύπτει η υποχρέωση του ΔΟΠΑΒΣ για την μετακίνηση των αποστολών.

Παρόλα αυτά, όπως πιστεύουμε θα έχετε και εσείς διαπιστώσει ότι, σε κάθε αθλητική εκδήλωση που κατά το παρελθόν έχουμε αναλάβει με πιο πρόσφατη το Περιφερειακό πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών που έγινε 2 ημέρες πριν το Final Four, επιθυμία και τακτική μας είναι να μην αρκούμαστε στα έγγραφα σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών αλλά στο πλαίσιο της νομιμότητας να είμαστε δίπλα και να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Βασική προϋπόθεση να υπάρχει καλή διάθεση συνεργασίας και επικοινωνίας.
Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε δεν μας γνωστοποιήθηκε.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά την εξαγγελία της απεργίας της Π.Ν.Ο., η καθ΄ ύλην αρμόδια να αποφασίζει για τις αλλαγές του προγράμματος ή οποιουδήποτε άλλου θέματος είναι η Τ.Ε Ε.Ο.Κ Δωδεκανήσου. Θεωρούμε όμως ότι, πριν την τελική της απόφαση, στο πλαίσιο μιας καλής συνεργασίας να θέτει το πρόβλημα και να αναζητά λύσεις και από τους φορείς που εργάζονται και προετοιμάζονται για τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του Final Four Ανδρών.
Στο θέμα αυτό με δική μας πρωτοβουλία, ήλθαμε σε επαφή με την Τοπική Επιτροπή και το Σύνδεσμο διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, προκειμένου να λύσουμε το θέμα που μας τέθηκε, που ήταν η ανάγκη επιστροφής ενός εκ των διαιτητών που σφύριζαν στους αγώνες τη Δευτέρα 9 Μαΐου το πρωί στη Ρόδο.
Παρόλο που προτείναμε λύσεις και σε αυτό, αγνοηθήκαμε και αισθανθήκαμε ότι είμαστε απλά χρηματοδότες και όχι συνεργάτες.
Ίσως λοιπόν ο τίτλος που αρμόζει στο θέμα μας είναι : Σφύριξαν άδικα ‘’Ντισκαλιφιέ ’’ στον ΔΟΠΑΒΣ.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final –Four για το πλούσιο θέμα που παρουσίασαν στους φιλάθλους που κατέκλυσαν και τις δύο ημέρες το κλειστό γυμναστήριο Κω, και να ευχηθούμε στην Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ που θα εκπροσωπήσει το νομό μας στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, καλή επιτυχία.
Η παρουσία του Α.Σ Ιπποκράτη Κω με τα τμήματα Γυναικών και Ανδρών στις Εθνικές κατηγορίες και η συμμετοχή της Α.Ε Δικαίου και Α.Σ Ηρακλής 2000 στο Final Four, δείχνει την ανοδική πορεία και τις σωστές βάσεις που έχουν τεθεί στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας
Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία της καλής διάθεσης και συνεργασίας προς όφελος της ανάπτυξης της καλαθοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα στο νησί μας.
Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού

Σταματάκης Αθανάσιος

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή