Menu

Απολογισμός, "ευχαριστώ" και προγραμματισμός από τον Ανταγόρα

Απολογισμός, "ευχαριστώ" και προγραμματισμός από τον Ανταγόρα
jumbo-banner

Ανακοίνωση σχετικά με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, και την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα, εξέδωσε ο ,Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν και αυτή τη χρονιά την προσπάθεια της ομάδας μας. Ένα μεγάλο μπράβο στα δικά μας παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ, για την υπέροχη και αξιέπαινη προσπάθεια που κατέλαβαν. Μια χρονιά που πριν ξεκινήσει, γνωρίζαμε τον βαθμό δυσκολίας της, όπως και τους στόχους μας που στην πλέον αισιόδοξη εκδοχή τους ήταν η παραμονή.

Μπορεί η παραμονή να μην ήρθε αποκομίσαμε όμως μοναδικές εμπειρίες με κέρδος για την ομάδα μας η συμμετοχή και φέτος νεαρών από τις ακαδημίες ποδοσφαιριστών, που πήραν το βάπτισμα με την πρώτη ομάδα στην Α’ Δωδεκανήσου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα διοικητικά συμβούλια, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους όλων των σωματείων για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία τους ,πιστεύοντας ότι και εμείς συμβάλαμε στην όποια άψογη αυτή εικόνα.

Ευχαριστούμε τους διαιτητές και βοηθούς, και βέβαια προσωπικά τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. κ. Διακοφώτη, τον κ. Ψέλλα και τους ανθρώπους της ΕΠΣΔ που ήταν δίπλα μας σε κάθε δυσκολία.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες ,σε κάθε χρονική στιγμή σε μια ακόμη αγωνιστική περίοδο γεμάτη δυσκολίες και προσκλήσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας οι οποίοι σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αγκάλιασαν τα τμήματα της ανδρικής,της εφηβικής ομάδας καθώς και των τμημάτων των ακαδημιών : καφετέρια BELLA VISTA, κατάστημα SOFA KING, εστιατόριο BROADWAY,ξενοδοχείο IRINA BEACH, ξενοδοχείο ALICE SPRINGS, τυπογραφείο Κέντρο Γραφικών Τεχνών, είδη υγιεινής Σπύρου Γεώργιος Α.Ε., Λογιστικό γραφείο Ζώη Αναστασίου, Κωακή Ταχυδρομική,το κατάστημα ποδηλάτων - μοτοποδηλάτων ΄Σταμόγλου΄,το ζαχαροπλαστείο ΄Η Παράδοση ',το BARISTA - DELIVERY BARS,το κατάστημα DVD - VIDEO CLUB ¨VIDEORAMA¨,το κατάστημα ΣΕΡΝΙΚΟΣ BIKES,το κατάστημα ¨Floor Cafe¨,το βιβλιοπωλείο ¨Έκφραση¨ ,το κατάστημα ¨SOFA KING¨,την καφετέρια ΄Villagio΄,το ΄Kos Vitamin Bar΄,την καφετέρια ΄Cocoon΄,το κατάστημα ΄InkCenter΄,το ΄MANIAS store΄, την καφετέρια "Λοφάκι΄, το μαγαζί ΄Ο Νερόμυλος της Ζιάς΄,τον κ.Αυγουστίνο στη Ρόδο,τη Διοίκηση του Ναυτικού Σταθμού Κω και Διοικητή Πλωτάρχη Ι.Γ.Καρδαρά για τον στρατεύσιμο αθλητή μας κ.Κουρζή Ιωάννη καθώς και τον κ.Γρηγορίου Παναγιώτη για την δημιουργία και τεχνική υποστήριξη - μέσω της εταιρίας ''KOSTODAY'' - της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας, www.antagoras.gr.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηλεκτρονική εφημερίδα ¨Giafkasports¨ και ¨Kostoday¨για την συνεργασία την οποία είχαμε καθώς και στη διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους εργαζόμενους του Νέου Σταδίου Ανταγόρας ,που προσπάθησαν και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας.

Σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο,σκοπός μας είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω - μέσω και της συνεργασίας μας με τον Scouter και Personal Trainer κ.Μilosavljevic Goran και η διατήρηση της αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου, εικόνας, που σταθερά συνεχίζει να στηρίζει τους νέους και ταλαντούχους αθλητές του νησιού μας, πλαισιωμένους από ορισμένους έμπειρους παίκτες.Αρωγοί σε αυτήν την επιτυχημένη προσπάθεια,θα είναι οι παίκτες,οι προπονητές κ.Τσιλιώνης Βασίλειος και κ.Ναβροζίδης Χαράλαμπος με τους συνεργάτες τους και η διοίκηση ,έχοντας ΑΨΟΓΟ συντονισμό και συνεργασία,δίδοντας παράλληλα τη διαβεβαίωση ότι οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και ένταση για την επίτευξη περαιτέρω στόχων.Με αυτή τη παρακαταθήκη λοιπόν ο σύλλογος ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία για την επόμενη χρονιά, με στόχο την ανάδειξη ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ και κρατώντας ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑ,ΒΗΜΑ την ομάδα όσο το δυνατόν σε περισσότερες επιτυχίες.

Η Διοίκηση του

Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή