×

Προειδοποίηση!

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575
Menu

5η στον κόσμο η Ελλάδα, ανάμεσα σε 43 χώρες στο Παγκόσμιο ταεκβοντό itf, στο Τατζικιστάν

5η στον κόσμο η Ελλάδα, ανάμεσα σε 43 χώρες στο Παγκόσμιο ταεκβοντό itf, στο Τατζικιστάν
jumbo-banner
Αναστ. Βαλασιάδης: «Το μέλλον ανήκει σ’ αυτά τα παιδιά»
 
Εντυπωσίασε η Εθνική μας ομάδα στο Τατζικιστάν, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στον κόσμο ανάμεσα σε 43 ! χώρες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό itf εφήβων – νεανίδων, αφήνοντας πίσω της χώρες με τεράστια ιστορία, όπως για παράδειγμα η Ιαπωνία. Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Βόρεια Κορέα και ακολούθησαν η Ρωσία και το Τατζικιστάν.
 
Η εικόνα και οι διακρίσεις της Εθνικής μας ομάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό itf εφήβων – νεανίδων, ήταν μια ακόμα ευχάριστη και αναμενόμενη εμφάνιση για το ελληνικό ταεκβοντό itf, που δικαιολογημένα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος παγκοσμίως.
 
«Ξεκινήσαμε αισιόδοξοι το ταξίδι για το Παγκόσμιο και απ’ ότι φάνηκε είχαμε απόλυτα δίκιο. Δεν είναι μόνο η 5η θέση μεταξύ των χωρών, δεν είναι μόνο τα 14 μετάλλια που πήραμε, είναι η γενικότερη εικόνα της ομάδας. Όλα τα παιδιά με την εμφάνισή τους στο Τατζικιστάν έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι θα πάνε ακόμα πιο ψηλά την χώρα μας». Λόγια του Προέδρου της Ομοσπονδίας Αναστάσιου Βαλασιάδη.  
 
Η πρώτη 10άδα της τελικής κατάταξης των 43 χωρών που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:  
1. Βόρεια Κορέα
2. Ρωσία
3. Τατζικιστάν
4. Ουκρανία
5. Ελλάδα
6. Ιαπωνία, 7. Τσεχία, 8. Σλοβενία, 9. Καζακστάν, 10. Αργεντινή
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να θυμίσουμε ότι κατέκτησε 14 συνολικά μετάλλια (3 χρυσά, 5 αργυρά, 6 χάλκινα), σε μια διοργάνωση που έγινε στο Ντουσαμπέ, την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν με την συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών από 43 χώρες.
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή