Menu

''Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς για αγένεια'';

''Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς για αγένεια'';
jumbo-banner

Απάντηση του Διαγόρα στον Ιπποκράτη στον οποίο επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς περί αγένειας, τονίζοντας ότι στην Κω ξεχνούν τη μη παρουσία της ομάδας των νεανίδων στο φάιναλ-φορ αλλά και το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα του κωακού συλλόγου αποσύρθηκε πέρσι από τη β' φάση του ανδρικού πρωταθλήματος!

Ο Γ.Σ. Διαγόρας απάντησε σήμερα στην επιστολή του Ιπποκράτη, καταθέτοντας τα δικά του επιχειρήματα και επιστρέφοντας τον χαρακτηρισμό της αγένειας μιλώντας για τη μη παρουσία της ομάδας νεανίδων στο φάιναλ-φορ, αλλά και το γεγονός ότι πέρσι το κωακό σωματείο παραιτήθηκε από τους αγώνες της β' φάσης των ανδρών. Αναλυττικά η ανακοίνωση του Διαγόρα: ''Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του προέδρου του Ιπποκράτη Κω σχετικά με την «αγενή» συμπεριφορά μας απέναντι προς την ομάδα τους και όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες και Φορείς στο Φάιναλ Φορ των Παμπαίδων. Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι η διοίκηση του κωακού συλλόγου δεν είναι καλά ενημερωμένη και πήρε βιαστικές αποφάσεις που στην πραγματικότητα την εκθέτουν.

Πιο συγκεκριμένα:
1. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ενημέρωσε έγκαιρα(30-04-2015) κι εγγράφως την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με επτά μαθητές-αθλητές (λόγω μαθητικών εξετάσεων ξένων γλωσσών), οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση της Κω. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση. Βλέποντας αυτή την αδιαφορία από τη διοργανώτρια, η Διοίκηση μας αποφάσισε να πάρει μέρος με πέντε παίκτες κι έναν προπονητή, για τους οποίους οργανώσαμε το ταξίδι, μιλώντας με το ξενοδοχείο και αγοράζοντας εισιτήρια για να μεταβούν στην Κω. Το πρωί της ημέρας του ταξιδιού, ένας από τους πέντε αθλητές δεν προσήλθε στο λιμάνι, λόγω προβλήματος υγείας. Όπως γνωρίζεται το μπάσκετ παίζεται με πέντε παίκτες κι όχι με τέσσερις. Άρα, δεν υπήρχε λόγος μετάβασής μας στην Κω. Απορούμε πως δεν το μάθατε, από περιέργεια έστω, από την αποστολή του Κολοσσού που ταξίδεψε με το ίδιο μέσο.

2. Μισή ώρα μετά από την απόφαση να μην μεταβούμε στην Κω, ειδοποιήθηκε, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Τοπική Επιτροπή εγγράφως και προφορικά μέλος της Τ.Ε., ώστε το κενό του Γ.Σ. Διαγόρα να αναπληρωθεί από άλλη ομάδα. Δηλαδή, προτού φθάσει το καταμαράν στην Κω η διοργανώτρια γνώριζε για τη μη συμμετοχή μας.

3. Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς για αγένεια προς τους θεσμούς και ομάδες, όταν εσείς πέρσι δεν προσήλθατε (χωρίς να είχατε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, όπως εμείς εφέτος) στην τελική φάση των ανδρών και στο φετινό Φάιναλ Φορ νεανίδων. Μάλλον έχετε επιλεκτική κρίση.

4. Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών μας επικοινώνησε με υπεύθυνο μέλος του Ιπποκράτη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε με ενθουσιασμό ότι θα έκανε ότι μπορούσε ώστε να συμμετέχει ο Γ.Σ. Διαγόρας με το σύνολο των αθλητών μας. Κάτι που δεν είδαμε στην πράξη! Άραγε γιατί;

5. Ο μόνος θιγόμενος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Σύλλογός μας και οι αθλητές μας, που αναγκάστηκαν να πετάξουν μια ολόκληρη χρονιά με τις νίκες τους στα σκουπίδια, ώστε να τηρηθεί αυστηρά η ημερομηνία της διοργάνωσης. Κι ο λόγος είναι, διότι εμείς στο Γ.Σ. Διαγόρα τηρούμε τους κανονισμούς που αναφέρονται στην προκήρυξη και λαμβάνουμε μέρος με τους προβλεπόμενους αθλητές, κάτι που δεν γίνεται από άλλους Συλλόγους, εν γνώση των αρμοδίων. Κλείνοντας θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Φάιναλ Φορ των παμπαίδων και καλή επιτυχία στην ανδρική σας ομάδα, στην προσπάθεια ανόδου στην Γ΄Εθνική.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή