Η Βικτώρια Γούναρη του Ιπποκράτη Κω στην 19άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών!

Μάιος 26, 2015
jumbo-banner

Η αθλήτρια του Α.Σ. Ιπποκράτη Κω Βικτώρια Γούναρη, σύμφωνα με ανακοίνωση της FIBA, βρίσκεται στη 19άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών Μπάσκετ. 

Η ΕΘνική Νέων Γυναικών θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα από 2 μέχρι 12 Ιουλίου. Από τις 19 αθλήτριες θα επιλεγούν οι 16. Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί είναι:

Gounari

Η Βικτώρια Γούναρη, γεννημένη το 1995, αγωνίστηκε φέτος στην Α1 Εθνική Γυναικών με την ομάδα του Α.Σ. Ιπποκράτη Κω και έκανε εξαιρετική χρονιά, αφού είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τα διάφορα στατιστικά. Το πάθος, η ενέργεια, η προσπάθεια και η αγάπη γι αυτό που κάνει την έχουν οδηγήσει πολλές φορές σε προετοιμασία της Εθνική Ελλάδος, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας σε επίσημους αγώνες.

Ευχόμαστε στη Βικτώρια καλή επιτυχία, με την ευχή να την δούμε ξανά να αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής και να μας κάνει περήφανους!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot