Menu

Η απάντηση του Ιπποκράτη στην Ελένη Δρεττάκη

Η απάντηση του Ιπποκράτη στην Ελένη Δρεττάκη
jumbo-banner

Χρόνια πολλά σε όλους, πάντα με υγεία.

 Η διοίκηση του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, σεβόμενη τις ιερές ημέρες τις Μεγάλης Εβδομάδας, επέλεξε  να  απαντήσει στην επιστολή της κ. Δρεττακης, η οποία κοινοποιήθηκε Πέμπτη, με επιβεβλημένη καθυστέρηση μεν, αλλά και με χαρά πλέον, αφού στην επιστολή της μας καλεί να πούμε αλήθειες.

 Σε μια ακόμα έξαρση του συνδρόμου καταδίωξης που την διακατέχει , αναφέρει τρεις κατηγορίες προς το πρόσωπο της , οι οποίες αποδίδονται   στο Δ.Σ. του συλλόγου μας. Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος κάτι τέτοιο δεν μπορεί να του προκύψει. Για την ιστορία αναφέρουμε, ότι για την κατηγορία της πλαστογράφησης που όπως ισχυρίζεται την κατηγορήσαμε, ότι στο αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο της ΚΩ δεν υπάρχει καμία υπογραφή  ή σφραγίδα εκ μέρους της Διοίκησης, αφού όπως έχουμε πει δεν γνωρίζαμε τίποτα έως ότου έγινε η αίτηση. Ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων και με έκπληξη είδαμε και την κ. Δρεττακη να δηλώνει ότι έχει εξουσιοδότηση από το ΔΣ να εκπροσωπήσει τον σύλλογο στο δημοτικό συμβούλιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν καταλάβαμε και ποτέ από πού της προκύπτει τέτοια εξουσιοδότηση. Γιατί δεν αναφέρει ότι στο δημοτικό συμβούλιο δεν ήρθε ούτε ένας πολίτης από αυτούς που υπέγραψαν το αίτημα?  Γιατί αφού κατηγορεί τα μέλη της διοίκησης μας δεν κάνει λόγο για την απουσία στο δημοτικό συμβούλιο της αντιπροέδρου μας και προέδρου της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου κ. Πασπαρα? Η ίδια υπέγραψε αυτό το αίτημα ?  όσο για το ίδιον όφελος που λέει ότι κατηγορήθηκε ότι έχει με την ενασχόληση της με τον αθλητισμό, θα πρέπει κάποιος να έχει πολύ νοσηρό εγκέφαλο για να   «ανακαλύψει» κάτι τέτοιο στην επιστολή  μας.

 Ευτυχώς ή δυστυχώς στην ανακοίνωση της η κ. Δρεττακη ασχολήθηκε και σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο με ανθρώπους του συλλόγου. Ευτυχώς για εμάς, αφού μας παροτρύνει να μιλήσουμε με αλήθειες και όχι με ψέματα. Με χαρά μας να το κάνουμε αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε ότι αν κάποιοι δεν μιλούσαν και σώπαιναν για το « καλό»  της γυναικείας ομάδας  μας δεν ήταν η ίδια αλλά εμείς. Το κόλπο πάντα το ίδιο «όποιος  έχει αντίθετη άποψη είναι εχθρός και θέλει το κακό της ομάδας».

 Αφού όμως η αλήθεια νομίζει ότι είναι δικό της προνόμιο, θα την παρακαλούσαμε να μας πει  για να ενημερωθεί και ο κόσμος :

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι  από την γενική συνέλευση ακόμα, σας επισημάνθηκε ότι ο προϋπολογισμός για το γυναικείο τμήμα δεν είναι εφικτός και ότι χρειάζεται συσπείρωση παραγόντων για να στηρίξουν και οικονομικά την προσπάθεια?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι δηλώσατε δημοσίως με επιστολή σας ότι δεν θελετε «φραγκατους» στην ομάδα» ? με ποια άραγε ιδιότητα απορρίπτεται ή εγκρίνεται  ανθρώπους που πρόσφεραν ή θέλουν να προσφέρουν στο σύλλογο? Μήπως θεωρείτε ιδιοκτησίας σας την ομάδα?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι οι άνθρωποι και μέλη του συλλόγου και του Δ.Σ., τους οποίους με μεγάλο θράσος τους κατηγορείτε ότι σας πολέμησαν εσάς και το γυναικείο τμήμα, μόνο για την φετινή χρονιά έβαλαν από την τσέπη τους περίπου 20000 ευρώ , ενώ αντίθετα εσείς δεν έχετε βάλει ούτε 1 ευρώ τα 3 χρονιά που ασχολείστε με την διοίκηση του τμήματος ?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι σε αυτούς τους ανθρώπους προστρέχατε όλη τη χρονιά για βοήθεια και μάλιστα σας την παρείχαν με κάθε τρόπο?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα, ότι με παρέμβαση αυτών των ανθρώπων, στα μέσα της χρονιάς, αποτραπεί το διαζύγιο με μεγάλο χορηγό, για τον οποίο ακόμα και τώρα υποστηρίζεται ότι σας πολεμά?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι σας προτάθηκε από τον πρόεδρο στην αρχή της σαιζόν, να στηρίξει την διοικούσα επιτροπή οικονομικά με επιπλέον του ποσού,  που τελικά ενισχυθήκατε από το ΔΣ ? γιατί άραγε το αρνηθήκατε ? γιατί άραγε αφού όλα τα είχατε υπό έλεγχο όπως υποστηρίζατε, από την αρχή του πρωταθλήματος στραφήκατε στους ανθρώπους που κατηγορούσατε και κατηγορείτε για βοήθεια?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι σας προτάθηκε από την  διοίκηση η κατανομή των φετινών εσόδων από διαφημιστικές χορηγίες, να είναι  85% - 15 % υπέρ του γυναικείου τμήματος και δεν το δεχτήκατε? Γιατί άραγε?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι ενοχληθήκατε πολύ και το κάνατε και θέμα στο διοικητικό συμβούλιο, με την αγωνιστική άνοδο του αντρικού? Γιατί άραγε και με ποιο δικαίωμα κατηγορήσατε ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά το αντρικό τμήμα, ενώ εσείς τους είχατε απορρίψει ?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι η διοικούσα επιτροπή και τα στελέχη της, δεν έχουν καμία σχέση με την ακαδημία του συλλόγου? Γιατί άραγε και εκεί , τρέχουν οι άνθρωποι που κατηγορείται  ως πολέμιους του γυναικείου μπάσκετ?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι με όλους όσους έχουν περάσει από το γυναικείο τμήμα και έχουν προσφέρει, όπως η ίδια λέγατε όταν αυτό γινόταν, δεν μιλάτε πια μαζί τους και τους θεωρείτε εχθρούς?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι την πλήρη ευθύνη για το γυναικείο τμήμα, την έχει η διοικούσα επιτροπή?  με ποιο τρόπο αναλαμβάνετε την ευθύνη που σας αναλογεί , με βάση και τα λάθη που λέτε ότι κάνατε, αλλά δεν κατονομάσατε ποτέ ούτε ένα ?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα,  ότι δεν έχετε δώσει ακόμα τα χρήματα που πήρατε πέρυσι από την ομοσπονδία για το FINALFOURκυπέλλου γυναικών, στους κριτές της γραμματείας? γιατί αυτή η καθυστέρηση? ποιοι άραγε μεσολαβούσαν κάθε εβδομάδα όταν απειλούσαν οι κριτές ότι δεν θα γίνονται  αγώνες του συλλόγου?

 Είναι αλήθεια ή ψέματα, ότι δεν έχετε προσκομίσει ακόμα, από πέρυσι, τα απαραίτητα παραστατικά εξόδων για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τα βιβλία μας και να δικαιολογήσουμε, τα χρήματα που πήρατε από τον δήμο, με αποτέλεσμα να χάσουμε την καταληκτική ημερομηνία, που ήταν τέλος Φεβρουαρίου, από το ελεγκτικό όργανο? Αφού το γνωρίζατε αυτό θα ξέρατε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να πάρει επιχορήγηση και την ευθύνη την έχετε εσείς .

 Άραγε, για πόσο ακόμα θα προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο να νομίζει ότι ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ιδρύθηκε όταν αποφασίσατε να ασχοληθείτε εσείς ως διοικούσα επιτροπή? που ήσασταν τα πέτρινα χρονιά του γυναικείου μπάσκετ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ? Γιατί ούτε μια φόρα δεν έχετε πει ένα καλό λόγο για όλους αυτούς που πάλεψαν για την ομάδα? Έκτος κι αν θεωρείτε ότι μόνο εσείς έχετε προσφέρει.

 Άραγε, για πόσο ακόμα θα προσπαθείτε να δημιουργείτε άλλοθι,  για τα λάθη σας , σπιλώνοντας υπολείψεις επιχειρηματιών , οικογενειών και να δυσφημείτε καταστήματα?

 Άραγε, που θέλετε να φορτώσετε τα χρέη που δημιουργήσατε την φετινή χρονιά ? μήπως σε αυτούς που σας προειδοποιούσαν ότι προϋπολογισμός, δεν γίνεται με έσοδα τα οποία δεν υπάρχει καμία επίσημη και νόμιμη έγκριση, ότι θα τα εισπράξεις? μήπως στην συνεργάτιδα σας την οποία αδειάσατε και δηλώσατε σε όλους τους παραβρισκόμενους, σε συνάντηση που είχαμε, στο δικό σας γωνιακό γραφείο σε γνωστό καφέ της πόλης μας, ότι δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση μαζί της?

 Κρύψατε τα λάθη σας και την διοικητική σας ανεπάρκεια, πολύ καλά πίσω από την θεατρική και  άκρως επιτυχημένη μάσκα της γυναίκας που την πολεμούν οι πάντες γιατί απλώς είναι τίμια. Καταφέρατε να κάνετε να πιστέψουν κάποιοι αυτά που υποστηρίζετε. Δεν γνωρίζουν όμως από μέσα τις καταστάσεις και τον ρόλο του καθένα. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε με την πρόσκληση σας να πούμε επιτέλους αλήθειες. Επιτέλους οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν. Και επειδή μας ρωτήσατε αν φοβόμαστε, ενώ εσείς ως γυναίκα δεν φοβάστε, σας ενημερώνουμε ότι τέτοιους διαχωρισμούς, εμείς δεν κάναμε ποτέ και βλέπουμε τους πάντες ως ανθρώπους είτε είναι παράγοντες είτε αθλητικά μέλη του συλλόγου. Οι κόντρες μεταξύ γυναικών και αντρών είναι δικό σας παιχνίδι και θα συνεχίσουμε να σας αφήνουμε να παίζετε μόνη σας.

 Και επειδή η αλήθεια είναι πάντα μια, όλα τα έγγραφα τα οποία ξεκαθαρίζουν , τα όσα αναφέρουμε στην επιστολή μας, είναι στη διάθεση όποιου θέλει να ζητήσει από το ΔΣ να τα δει.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

kos patisserie

4 σχόλια

 • ΣΤΑΡΑΤΑ Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2015 10:42 Απάντησε

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΗΝ ΔΡΕΤΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ? ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

 • ta idia panteli mou Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 00:02 Απάντησε

  Poioi re vohthoun thn omada? Aytoi pou stelnoun exwdika!? A re gliftes.. Arage gia na graftei ayth epistolh egine mazoxi!? O proedros enhmerwthhke meta fantazomai oti egrapse thn epistolh...den tha paei mprosta ayth h omada apla gt exei kati l....gia apo pisw poy kanoun oti theloun ex onomatos allwn..alloi eprepe na upografoun..oso gia tis alitheies den eiste axioi na tis paradexteite.alla vevaia otan uparxei xrhma oloi kanoun tis papies.. Eseis oi idioi spilwnete thn omada.. Krima.oso gia sas sto gynaikeio.. exei mia paroimia otan mplekeis me ts sk... Ginesai k esy. Memonwmena,atoma kanete kako me tous authormitismous sas..k thn epipolaiothta sas.

 • pali re laki xou Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 21:32 Απάντησε

  Eleos vre laki. Sou meine apo kyritsi to grafeio typou. Xou re laki

 • απορια Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 20:51 Απάντησε

  μου θελετε και επιστολες...ανορθογραφοι... αλλα αυτα παθαινει κανεις οταν βαζει αλλους να γραφουν ..........

επιστροφή στην κορυφή