Η Ανθή στον Πρωτέα Βούλας!

Ιούλιος 11, 2015
jumbo-banner

Με την ομάδα της Βούλας θα παίξει τη νέα χρονιά η 22χρονη Ανθή Χατζηγιακουμή, που επέστρεψε φέτος από την Αμερική

Σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ανθή Χατζηγιακουμή… Η 22χρονη Κώα αθλήτρια, που αποφοίτησε πριν από λίγο καιρό από το Florida Gulf College, έδωσε τα χέρια με τον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος είναι από τις ομάδες που κινούνται δραστήρια. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Αμερική, η Χατζηγιακουμή επέστρεψε στην Ελλάδα και συμφώνησε με τον Πρωτέα Βούλας, που θέτει ως στόχο τη νέα χρονιά την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό τον καιρό η Ανθή γεμίζει τις μπαταρίες της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κω και θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας. Η φιλόδοξη ομάδα έχει ήδη αποκτήσει αρκετές νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες, κάνοντας «λίφτινγκ» στο έμψυχο δυναμικό της.

Μάλιστα δεν αποκλείεται στον Πρωτέα Βούλας να παίξει και η Βικτώρια Γούναρη, η οποία αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Ποντγκόριτσα με την Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών. Η 20χρονη αθλήτρια έχει συζητήσει με τον Πρωτέα, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση της και δεν αποκλείεται να πάρει μετεγγραφή για την ομάδα της Βούλας, έχοντας συμπαίκτρια της, την Ανθή Χατζηγιακουμή. Στην περίπτωση αυτή ο Πρωτέας Βούλας θα μετατραπεί σε μία μικρή κωακή παροικία. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι αθλήτριες από την Κω ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο νησί τόσο στα γυναικεία όσο και στα ανδρικά τμήματα. Μάλιστα τόσο η Ανθή όσο και η Βικτώρια ήταν και είναι στελέχη των μικρών γυναικείων εθνικών ομάδων, έχοντας ήδη καταγράψει πολλά πράγματα στην καριέρα τους.

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot