Η Αλεξάνδρα Σερεμέτη κέρδισε την 2η στον κόσμο Κριστιάνα Φορίν

Μάρτιος 04, 2016
jumbo-banner

Μια ακόμα σπουδαία διεθνή νίκη για την Αλεξάνδρα Σερεμέτη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια (-50 κ.) του Νικήτα Μιχαλακόπουλου και της ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου, κέρδισε την Παγκόσμια πρωταθλήτρια κικ μπόξινγκ της WAKO, Ιταλίδα Κριστιάνα Φορίν.

Οι δυο αθλήτριες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο «Tatami Gala by Hellas Open Tournament», που διοργανώθηκε από τη Michalakopoulos team στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια. Ύστερα από έναν σκληρό και ιδιαίτερα αμφίρροπο αγώνα η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κατάφερε ν’ αναδειχθεί νικήτρια στα σημεία με 2-1, επί της Ιταλίδας την οποία είχε ήδη «πετάξει» τρεις φορές κάτω από το υπερυψωμένο tatami, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στις εξέδρες.

Οι δύο αθλήτριες βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις της κατηγορίας τους παγκοσμίως αφού στο πρόσφατο Παγκόσμιο κικ μπόξινγκ της WAKO στο Δουβλίνο, η Φορίν είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και η Σερεμέτη το χάλκινο.

«Θα ήθελα πάνω από όλα να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου, ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου και τον προπονητή μου Νικήτα Μιχαλακόπουλο. Έγινε μια πολύ διοργάνωση στην οποία πέτυχα μια σπουδαία νίκη. Μέσα απο αυτή την προσπάθεια δόθηκε η ευκαιρία σε μένα και σε άλλους αθλητές που συμμετείχαν στο Hellas Open 2016, να αγωνιστούν ενάντια σε καταξιωμένους αθλητές απο όλο τον Κόσμο».

Η Αλεξάνδρα Σερεμέτη συνέχισε: «Η νίκη μου επί της Φορίν ήταν μια ακόμα αναγνώριση της πραγματικά σκληρής δουλειάς που κάνω με τον προπονητή μου. Μια ακόμα διάκριση που μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά».

Το διεθνές «Hellas Open 2016», στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια:
• την πρώτη μέρα περιλάμβανε αγώνες κικ μπόξινγκ, υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας (ΠΟΚ) στους οποίους συμμετείχαν 800 αθλητές από 75 συλλόγους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό και
• την δεύτερη μέρα αγώνες ταε κβον ντό ITF υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας (ΑΟΤΕ), στους οποίους συμμετείχαν 600 αθλητές.

Παρόντες στους διεθνείς αγώνες «Hellas Open 2016» ήταν και οι δύο πρόεδροι των Ομοσπονδιών, ο Μιχάλης Τριανταφύλλου (κικ μπόξινγκ) και ο Αναστάσιος Βαλασιάδης (ταε κβον ντο itf), οι οποίοι τιμήθηκαν από τον διοργανωτή, ενώ ο Βαλασιάδης βράβευσε και την Αλεξάνδρα Σερεμέτη, μετά τη νίκη της επί της Φορίν.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot