Menu

Ε. Δρεττάκη προς Δ.Σ. Ιπποκράτη.: Το διαίρει και βασίλευε τελείωσε - Μην κρύβεστε πίσω από επιστολές!!

Ε. Δρεττάκη προς Δ.Σ. Ιπποκράτη.: Το διαίρει και βασίλευε τελείωσε - Μην κρύβεστε πίσω από επιστολές!!
jumbo-banner

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΤΕ. ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΓΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΠΑΘΗ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ). ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ Γ.Σ. ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ

Το παιχνίδι με τις επιστολές πρέπει να σταματήσει. Το επίπεδο έχει πέσει πολύ και ο κόσμος μας παρακολουθεί άναυδος. Η ουσία έχει χαθεί!!! Λυπάμαι πολύ, που πλέον αντί για το μπάσκετ που είναι και ο μόνος λόγος ύπαρξής μας στο Σύλλογο....ασχολούμαστε με ανταλλαγή αιχμών για εντυπώσεις και προσπαθούμε ο ένας να προσβάλει τον άλλο.

Δεν φοβάμαι ούτε έχω να κρύψω κάτι, αλλά δε θέλω πλέον και να συμμετέχω άλλο σ’ αυτό το πανηγύρι... ξεκατινιάσματος για την ικανοποίηση άγνωστων με το μπάσκετ λόγων.

Όταν έρθει η ώρα να μιλήσετε μόνο για μπάσκετ, κύριοι, καλέστε με... Ανακοινώστε πότε θα γίνουν οι εκλογές, εφόσον πλέον δεν υφίσταται Δ.Σ.

Ανακοινώστε τα θέματα και ας γίνει ο απολογισμός της χρονιάς. Κι εκεί όπως λέτε να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει με τη διαχείριση, τη φετινή κι όλων των παρελθόντων ετών, τι έχει με τα παραστατικά, με την εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο του αιτήματος για επιχορήγησή μας, αίτημα που απεμπολήσατε κ.ά.

Ας μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά, με ονόματα και διευθύνσεις για τις διαχρονικές ευθύνες για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει. Με ανοιχτές κάμερες να καταγράφουν τη Γ.Σ. ώστε να μην τα πάρετε κι αυτά πίσω, κρυβόμενοι πίσω από τις λέξεις, πρόσωπα, κι ανυπόστατες κατηγορίες.

Προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν... Θα είμαι εκεί να σας απαντήσω στις αγωνίες σας που εκφράστηκαν τελευταία, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, που έρχονταν σαν λάδι στη φωτιά. Δεν σας είδαμε να βοηθάτε όταν η ομάδα δεν είχε να πάει στα τελευταία ταξίδια, κι ας συμφωνούσατε ότι πρέπει να βοηθήσετε.
Σέβομαι τους ανθρώπους και τους κανόνες. Τόσα χρόνια που υπηρετώ το μπάσκετ, το έκανα από τη θέση του απλού στρατιώτη, κρατώντας το τμήμα και το σύλλογο ψηλά. Ποτέ Στρατηγός!!! Ποτέ συμβουλάτορας! Ποτέ υπογείως! Ποτέ υποκινητής!

Σεβάστηκα και σέβομαι όλους όσους ήταν και είναι κοντά μας, υποστηρικτές και χορηγούς, όσους συντέλεσαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους η ομάδα να μπορεί να υπάρχει και να προχωρήσει!!!

Ξέρετε κάποιες φορές κι αυτοί που δεν έχουν χρήματα μπορούν και συμβάλουν θετικά στην κοινωνία μας... Μπορούν να κάνουν πράγματα και ίσως περισσότερα κάποιες φορές από κάποιους, όπως τους αποκαλείτε "φραγκάτους". Και με λυπεί που οι Άνθρωποι που αγαπάνε κι έχουν διάθεση και μεράκι να μην μπορούν να συμμετέχουν, απλά γιατί δεν είναι "φραγκάτοι".

Περιμένω, κύριοι, να δω το μέλλον του Συλλόγου, και του τμήματος. Επιτέλους μην κρύβεστε πίσω από επιστολές! Το διαίρει και βασίλευε τελείωσε. Δεν θα βρείτε πολλά περιπεσούσα γυνή, ούτε πάθη…. παρά μόνο για το μπάσκετ. Όπως έλεγε και ο πρόγονος που έχουμε την τιμή να ονομάζουμε το Σύλλογό μας: αν είναι να μην ωφελήσεις, καλύτερα να μην βλάπτεις.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή