ΕΣΠΑ 2014-2020: Από αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης αυτοαπασχόλησης

Μάρτιος 08, 2016
jumbo-banner

Αρχίζει αύριο και θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης για τη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών σχεδίων για πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ανακοινώνει ότι ξεκινά αύριο Τετάρτη 8/3/2016, 12 μ.μ., η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων, για τους ενδιαφερόμενους της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Οπως ανακοινώθηκε από το υπορυγείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, οι  αιτήσεις χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου (ιστοσελίδα) www.ependyseis.gr και δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Ο τρόπος αξιολόγησης που έχει οριστεί καθιστά την υποβολή προτάσεων αδιάβλητη, απλή και ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σημειώνεται ότι για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης δεν απαιτείται προσκόμιση φυσικού φακέλου και δικαιολογητικών. Οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά στη δράση θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο και τόπο αποστολής/παραλαβής του φυσικού φακέλου που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά. Οι δαπάνες θα είναι επιλέξιμες ΜΟΝΟ εφόσον πραγματοποιηθούν μετά τις 08.03.2016 ημερομηνία έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης..

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Μεσογείων 56, Αθήνα με ωράριο λειτουργίας 8:30 έως 19:00, στο τηλέφωνο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση και στιςιστοσελίδες: www.antagonistikotita.gr - www.espa.gr,  Εmail: infoepan@mou.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot