ΔΟΠΑΒΣ: θερμά του συγχαρητήρια στον σύλλογο TAE KWON DO « ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

Δεκέμβριος 23, 2014
jumbo-banner

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κω ,

εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον σύλλογο TAE KWON DO « ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» καθώς και στον προπονητή του συλλόγου Βασίλη Κώστογλου , όπου λαμβάνοντας μέρος σε δύο αθλητικές διοργανώσεις στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014 σημείωσε επιτυχίες.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας η Παρασκευά Στεργία κατέκτησε την 2η θέση και ο Ολυμπίτης Μιχαήλ την 4η θέση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της ΠΟΚ ο Σφακιανός Γεώργιος κατέκτησε την 1η θέση και ο Παπανικολάου Νίκος την 2η θέση .

Τέτοιες προσπάθειες αποτελούν πρότυπο στην κοινωνία μας καθώς η ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει .
Τέλος ευχόμαστε στους αθλητές του συλλόγου να συνεχίσουν να «φέρνουν μετάλλια» και στον προπονητή να συνεχίσει με την ίδια αγάπη και ζήλο να στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών του.


Ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού

Σταματάκης Αθανάσιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot