×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Βράβευση του Αθλητή Ιμπραήμ Φαναρτζή από την Ο.Ε.Β.Α.Σ.

Μάρτιος 05, 2014
jumbo-banner

Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών την Τετάρτη 26/02/2014, σε μία σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθησαν μεγάλες μορφές του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, βράβευσε τους Κορυφαίους Αθλητές για το 2013, τον  Μαγγανά Βασίλειο και τον Ιμπραήμ Φαναρτζή για τις μεγάλες επιτυχίες τους στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα για το 2013.
 
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Α.Σ κ. Συμεών Συμεωνίδης αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες Πρωταθλητές και επισήμανε τη σημασία των επιτυχιών τους για την Πατρίδα μας ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία και ότι η κατάκτηση μεταλλίων σε αγώνες που συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του Παγκοσμίου Στερεώματος, αποτελεί τη μέγιστη τιμή για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω «Ο Φειδιππίδης » συγχαίρουν τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τους εύχονται ολόψυχα να συνεχίσουν να κατακτούν την κορυφή στα αγωνίσματα τους.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot