Menu

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Αιχμές κατά ΔΙΑΓΟΡΑ για την απόσυρση τους από το FINAL FOUR

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Αιχμές κατά ΔΙΑΓΟΡΑ για την απόσυρση τους από το FINAL FOUR
jumbo-banner

Ξεκινά σήμερα στο νησί μας το FINAL FOUR παμπαιδων. Ως διοργανωτές , ήμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα υπόλοιπα σωματεία από Λέρο και Ρόδο.

Δυστυχώς όμως διαβάσαμε στα ΜΜΕ λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ ότι ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν έρχεται. Δεν είχαμε καμία επίσημη ειδοποίηση από τον ΔΙΑΓΟΡΑ για αυτή του την απόφαση, αλλά είναι τουλάχιστον περίεργο την πέμπτη το βράδυ να επικοινωνούν άνθρωποι του ΔΙΑΓΟΡΑ, με τον υπεύθυνο της ομάδας μας για να μάθουν ποιες είναι ακριβώς οι παροχές των διοργανωτών προς τις ομάδες και την επομένη μέρα να αποσύρονται από τους αγώνες λόγο έλλειψης αθλητών. Διαβάσαμε ότι ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν γνώριζε λίγες μέρες πριν την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, ότι θα λείπουν ένας στην αρχή, περισσότεροι στη συνεχεία αθλητές του. Αυτό όμως είναι ένα πρόβλημα εσωτερικό που πρέπει να το δουν οι ίδιοι. Άραγε την Πέμπτη , δεν ήξεραν αν έχουν αρκετούς αθλητές ? αν ήξεραν γιατί δεν αποσύρθηκαν νωρίτερα ? φυσικά και ήξεραν αλλά προτίμησαν όπως φαίνεται να μην δώσουν ούτε στην ομάδα που θα τους αντικαταστήσει (Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ) τουλάχιστον 24 ώρες να προετοιμαστούν. Αγένεια προς τα υπόλοιπα σωματεία και τους διοργανωτές , αλλά κυρίως προς τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ τα οποία έως και την Πέμπτη το βράδυ, προφανώς τα είχαν ενημερώσει ότι θα παίξουν στο FINAL FOUR.

Αγαπητοί φίλοι του ΔΙΑΓΟΡΑ, πήρατε μια απόφαση που δεν συνάδει καταρχήν με την ιστορία του συλλόγου σας, αλλά και με τα αθλητικά ιδεώδη που πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά μας που είναι ο αγώνας για την χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής και όχι ο αυτοσκοπός της νίκης.

Κλείνοντας θέλουμε να διευκρινίσουμε χωρίς να εμπλεκόμαστε στην διαμάχη του ΔΙΑΓΟΡΑ με την ΤΕ ΕΟΚ, ότι όλα τα σωματεία γνώριζαν την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων και ότι σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσαν να γίνουν αργότερα αφού ξεκινούν οι εξετάσεις των σχολείων. Από όσα γνωρίζουμε δεν υπήρξε επίσημο αίτημα για κόλλημα οποιασδήποτε ομάδας για το σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου. Πράγματι όμως άνθρωπος του ΔΙΑΓΟΡΑ επικοινώνησε ανεπίσημα μετά τον ορισμό των αγώνων και μας ζητήθηκε η συγκατάθεση μας για αλλαγή ημερομηνίας ( άγνωστης). Η απάντηση μας ήταν ότι θα δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής (ξενοδοχεία κτλ.) και σε κάθε περίπτωση με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων σωματείων αλλά και της ΤΕ ΕΟΚ. Την επομένη ενημερώσαμε την ΤΕ ΕΟΚ ότι αδυνατούμε να αλλάξουμε τον προγραμματισμό της διοργάνωσης . Ουδέποτε λοιπόν συμφωνήσαμε όπως αναφέρθηκε στην αναβολή του FINAL FOUR .

Με την επιστολή μας αυτή δεν προσπαθούμε να υποδείξουμε ούτε να παρέμβουμε στον τρόπο διοίκησης άλλων σωματείων. Απλά καταθέτουμε την άποψη μας για τα γεγονότα όπως έγιναν και ξεκαθαρίζοντας την θέση μας αφού αναφέρθηκε και το όνομα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ σε ανακοινώσεις .

Επιμένουμε όμως ότι η απόσυρση της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ με τον τρόπο που έγινε συνιστά αγένεια προς το σωματείο μας αφού δεν υπήρξε ούτε ένα τηλεφώνημα (για άλλα θέματα γίνεται με μεγάλη ευκολία και συχνότητα)που να μας ενημερώνει και ως διοργανωτές και ως αντιπάλους και μάθαμε τα πάντα από τον ΡΟΔΙΑΚΟ ΤΥΠΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή