×

Προειδοποίηση!

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575
Menu

Αντιγ. Νταλιάνη: «Ιδανικές οι συνθήκες προετοιμασίας στον Ι.Ο. Πύργου Ίφιτο»

Αντιγ. Νταλιάνη: «Ιδανικές οι συνθήκες προετοιμασίας στον Ι.Ο. Πύργου Ίφιτο»
jumbo-banner
Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ.
 
Η Αντιγόνη Νταλιάνη συνεχίζει την προετοιμασία της στον πολύ δραστήριο και ιδιαίτερα φιλόξενο Ιππικό Όμιλο Πύργου Ίφιτο. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια προετοιμάζεται για τους Βαλκανικούς Αγώνες που θα γίνουν στο Βελιγράδι (Σερβία), από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014.
 
«Είμαι σε πολύ κατάσταση και προετοιμάζομαι κάτω από πραγματικά ιδανικές συνθήκες για τους Βαλκανικούς αγώνες. Τώρα μάλιστα που λύθηκαν και κάποια μικροπροβλήματα που υπήρχαν, νοιώθω ακόμα καλύτερα, πιο δυνατή και θα συνεχίζω με καλύτερη ψυχολογία», δήλωσε η Αντιγόνη από τον Πύργο.
 
Η Νταλιάνη η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Marathon Endurance Club, είναι ίσως η αμαζόνα με τους περισσότερους αγώνες ιππικής αντοχής στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει πολλούς και σημαντικούς τίτλους όπως είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και ανάδειξή της σε Κυπελλούχο Ελλάδος το 2014 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2013.
 
Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι και η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες γενικότερα εντός συνόρων, ιδιαίτερα την τελευταία διετία, σε αγώνες ιππικής αντοχής, άνω των 80 χλμ., έχοντας κερδίσει, στον αγώνα Κυπέλλου στον Βόλο 90 χλμ. (6 Απριλίου 2014), στον αγώνα Κυπέλλου στο Κιλκίς 90 χλμ. (23 Φεβρουαρίου 2014), στον αγώνα Πρωταθλήματος στο Κιλκίς 120 χλμ. (12 Μαΐου 2013), στην Κατερίνη 90 χλμ. (31 Μαρτίου 2013) και πολλούς ακόμα αγώνες.
 
Σεμινάριο Ιππικής Αντοχής
 
Για αύριο Κυριακή (10 Αυγούστου), στις 9 το πρωί, η Ακαδημία Ιππασίας Πύργου Ίφιτος (με έδρα τα Χανάκια, στον Πύργο Ηλείας), έχει προγραμματίσει Σεμινάριο - εκπαιδευτική βόλτα ιππικής αντοχής, στην οποία θα συμμετέχουν και η Αντιγόνη Νταλιάνη και ο Πέτρος Στέλλας, από το Marathon Endurance Club, με τα άλογα Ga Europe και Ga Nikaias. Μια εκδήλωση που έχει σχεδιασθεί με ιδιαίτερο μεράκι και μεγάλη προσοχή από την Μαίρη Σαλάμη, ψυχή του Ίφιτο και αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό φίλων των αλόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6948 893642, με την συμμετοχή τους στο σεμινάριο ή την βόλτα – σε ένα πραγματικά μαγευτικό περιβάλλον να είναι δωρεάν.
Όπως επίσης είναι αυτονόητο βέβαια το κράνος και η κατάλληλη ενδυμασία είναι υποχρεωτικά, για όσους θέλουν ν’ ακολουθήσουν την πορεία με τα άλογά τους.
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή