Έτσι προκρίνεται στο Top-16 ο Παναθηναϊκός

Δεκέμβριος 05, 2015
jumbo-banner

Πλέον ο Παναθηναϊκός μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες του θα υποδεχθεί τη Ζιελόνα Γκόρα και θα πάει στο φινάλε στο Κάουνας. Αν οι Πολωνοί δεν είχαν κάνει την έκπληξη νωρίτερα ο Παναθηναϊκός θα ήταν από σήμερα στο Top-16.

Τώρα για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «πράσινοι» είτε να νικήσουν τη Ζιελόνα Γκόρα ή σε περίπτωση ήττας τους να μη νικήσει την τελευταία αγωνιστική η πρωταθλήτρια Πολωνίας στο γήπεδό της την Καρσίγιακα.

Αν η ελληνική ομάδα στραβοπατήσει εκ νέου με τους Πολωνούς τότε θα αντιμετωπίσει κατάματα το φάσμα του αποκλεισμού. Ωστόσο με την εικόνα του τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρωλίγκα, δύσκολα θα μπορέσει να επαληθεύσει κάποιο από τα αρνητικά σενάρια.

Παράλληλα οι «πράσινοι» ενδεχομένως στο φινάλε της πρώτης φάσης να παίξουν και για το πλασάρισμά τους καθώς πιθανότατα στο Κάουνας θα κριθεί και η θέση στην οποία θα τερματίσουν, όπου βέβαια θα έχει και την άνεση από το +35 του πρώτου αγώνα!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot