Άστραψε και βρόντηξε η Ε. Δρεττάκη: Αναληθείες, προσβολές & πισώπλατα παιχνίδια

Απρίλιος 09, 2015
jumbo-banner

ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΕΝΑΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΑΤΕΣ

Με μεγάλη μου λύπη διάβασα στον Τύπο την επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου μου κ. Χαρτοφύλη, ο οποίος εκ μέρους του Δ.Σ. με κατηγόρησε για α) πλαστογράφηση του εγγράφου του Δ.Σ., που συνυπέγραφαν και πολλοί συμπολίτες μας, περί οικονομικής ενίσχυσης του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, β) εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης δίχως την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. και γ) αφήνοντας αιχμές για ίδιον όφελος ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό.

Τόσον καιρό σιωπώ συνειδητά, καλύπτοντας καταστάσεις και καταπίνοντας καφενειακά άνανδρα λόγια, για το καλό του τμήματος και του συλλόγου. Όχι πια, γιατί μια οικογένεια προασπίζει τα μέλη της και δεν τ’ αδειάζει, όσες πιέσεις κι αν δέχεται από φίλους και γνωστούς. Μια οικογένεια λύνει πρώτα τις διαφορές μεταξύ της και μετά βγαίνει με ντουντούκα, ειδικά όταν πρόκειται αναληθείες.

Αρκεί ν’ αναφέρω μόνο ένα γεγονός για να καταδείξω δυστυχώς την αναλήθεια των όσων αναφέρει ο κ. Χαρτοφύλης, τη συνεδρίαση του Δ.Σ στα γραφεία του Συλλόγου. Παρόντες εκτός από τον Πρόεδρο ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Πλευράκης, η Γραμματέας κ. Πασπαρά, τα μέλη κ. Χατζημιχαήλ και Αλεξίου, η γράφουσα ως μέλος του Γυναικείου, ενώ απουσίαζε ο κ. Νικηταράς. Ομόφωνα εξουσιοδοτούνται εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Χαρτοφίλης και η Ε. Δρεττάκη να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υποστηρίξουν το αίτημα του Δ.Σ. του Συλλόγου και συμπολιτών μας για οικονομική στήριξη του γυναικείου τμήματος με 55.000 ευρώ, βάσει της δέσμευσης του Δημάρχου Κω στην έναρξη της αθλητικής χρονιάς. Μάλιστα, εισηγήτρια του θέματος ορίστηκε από το Δ.Σ. η γράφουσα για το λόγο οτι ήταν η αρμόδια λόγω του θέματος.

Δυστυχώς, ο Πρόεδρος δεν ήρθε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο, παρά του ότι τηλεφωνηθήκαμε την Πέμπτη και ήξερε πως είμαι στο Δημαρχείο, επικαλούμενος πως κάνει μπάνιο και έρχεται.... Μετά έμαθα ότι μετά το μπάνιο τον πήρε ο ύπνος… Με άφησε λοιπόν μόνη να παλέψω και να διεκδικήσω το δίκαιο αίτημά μας βάσει της εκ νέου εκφρασμένης στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο δέσμευσης του Δημάρχου ότι θα μας δώσει κι ακόμη περισσότερα.

Το τι ακολούθησε την επόμενη ημέρα και ήρθε αυτή η αναληθής επιστολή που τον αυτοδιαψεύδει και τον καθιστά υπόλογο των ισχυρισμών του δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μπω σε σενάρια. Αυτό είναι προνομιακό δικαίωμα κάποιων άλλων νοσηρών εγκεφάλων που δεν θέλουν την ομάδα μας στην Α1, και άρχισαν να χτυπάνε εμένα. Για αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας είναι πως κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα ψηλά.

Άρα, όχι μόνο δεν λειτούργησα από μόνη μου εισηγούμενη το αίτημα του Συλλόγου, αλλά εξουσιοδοτούμενη από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. Δεν το έκανα για ίδιο όφελος, όπως εντέχνως θέλουν να περάσουν, παρά μόνο για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του τμήματος απέναντι σε παίκτριες, προπονητές, προμηθευτές και να μην ξεφτιλιστεί η ομάδα και το Νησί στο πανελλήνιο πως χρωστά παντού. Και το κυριότερο, για να υπάρξει αύριο στην ομάδα και το Σύλλογο, αφού οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες, κάνοντας αδύνατη την αξιοπιστία του Συλλόγου του χρόνου.

Συνεπώς, έγινε μια επίθεση στην Ελένη Δρεττάκη από τον Σύλλογο της, που την είχε στείλει να τους εκπροσωπήσει. Άγνωστο γιατί… Άγνωστο από ποιους. Άγνωστο εάν τη συμμερίζονται και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Τί έκανα κρυφά που σας προκάλεσε έκπληξη για το περιεχόμενο του αιτήματος; Δεν γνωρίζατε για το αίτημα; Δεν συνηγορήσατε; Το “Όλοι Μαζί” πού πήγε;;; Εάν δεν με θέλετε στο Σύλλογο, μπορείτε να βγείτε να το πείτε, όχι να με αδειάζετε εκ των υστερών, μη υπερασπιζόμενοι τις αποφάσεις σας.

Παρόλα αυτά ζήτησα μετά να βρεθώ ξανά με το Δ.Σ για να μάθω γιατί...
Έτσι στις 6 Απριλίου και 16:30 το Δ.Σ του Α.Σ Ιπποκράτη δέχεται να βρεθούμε όχι στα γραφεία του Συλλόγου αλλά στα "γραφεία τα δικά τους στο καφέ Arena". Παρόντες οι Σ. Χαρτοφύλης, Μ. Πλευράκης, Ν. Νικηταρας, Η. Χατζημιχαήλ, Η. Αλεξίου και ο υπεύθυνος του ανδρικού και συντονιστής της συζήτησης Η. Γερογιάννης. Φυσικά κι εγώ. Εκεί θέλησα και απαίτησα να μάθω τον λόγο και την ύπαρξη της επιστολής και Γιατί έπρεπε εγώ να ήμουν το θύμα...;

Ο Πρόεδρος σε όλη την συζήτηση ήταν σχεδόν απών, στο να στηρίξει το γιατί στάλθηκε η επιστολή. Βέβαια, δεν αρνήθηκε πως είχε γνώση τι είχα κάνει... Ευτυχώς υπήρχε ο Συντονιστής και βοηθούσε να κατανοήσουμε πράγματα και καταστάσεις!!! Το αποτέλεσμα ήταν ότι σαν Δρεττακη δεν είχα κάνει τίποτα αυθαίρετα. Τίποτα χωρίς να γνωρίζει ο Πρόεδρος. Τίποτα που να μην είναι υπέρ του Συλλόγου. Το λάθος;;; Δεν υπήρχε σωστη ενημέρωση προς το Συντονιστικό επιτελείο του "Arena". Έτσι φεύγοντας από κει άφησα 5 Άντρες να αποφασίσουν το πως θα διορθώσουν ένα λάθος, αφού όπως υποστήριξαν ήταν λάθος.

Όμως το θέμα πήγε στο ανώτατο δικαστήριο και η απόφαση βγήκε αργά χθες το βράδυ. Ο κ. Χαρτοφύλης μου το προώθησε με ένα απλό μήνυμα στο κινητό: "Η απόφαση της Διοίκησης είναι να μην βγάλει άλλη ανακοίνωση"

Έτσι απλά!!! Αλλά ως εκεί... Δώστε το τέλος εσείς... Όχι εγώ! Είμαι περήφανη για την ομάδα μου! Πάλεψα πολύ και όσο μου επιτρέψανε... Καθαρά και χωρίς να κρυφτώ - πουληθώ - φοβηθώ τίποτα! Λάθη έκανα πολλά - όχι όμως εσκεμμένα. Όμως ήμουν πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή, πιστός στρατιώτης και όχι σε κάποια καρέκλα ή κρυπτόμενος σε κάποιο καφενείο απλά να λασπολογώ, όπως έκαναν αρκετοί από την… οικογένεια του Ιπποκράτη.

Τους καλώ να φανερωθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες των λόγων τους, ώστε να εισπράξουν τα νόμιμα. Επιτέλους, ας πέσουν οι μάσκες!!! Ας βγουν να μας πουν εάν θέλουν την ομάδα στην Α1 αλλά και πως θα καλυφθούν οι υποχρεώσεις της, οι οποίοι περιήλθαν στα 55.000 ευρώ

Κι επειδή ακούγονται πολλά για τα ποσά που ξοδεύονται στο γυναικείο σας παραθέτουμε τόσο τον συνοπτικό πίνακα της προηγούμενης σεζόν όσο και τον φετινό προϋπολογισμό, όπου φαίνεται πως τα συνολικά έξοδα ανέρχονται σε 139.000 (για όσους ξεχνούν μιλάμε για ομάδα Α1 με ταξίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με 5 μεταγραφές και 1 Αμερικανίδα), τα οποία έχουν καλυφθεί στο σύνολο των προϋπολογισθέντων, εάν πάρουμε την ενίσχυση από το Δήμο και την Περιφέρεια.
Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά γεγονότα και καταστάσεις, εμπόδια και… «Κυρίους» που έχουν προσβάλει, έχουν προσπαθήσει να κάνουν κακό και να δώσουν τέλος σε αυτήν την ομάδα. Εάν προκληθώ θα το κάνω γιατί δεν πάει άλλο. Είμαι γυναίκα, αθλήτρια, σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών. Πάλεψα και θα συνεχίζω να παλεύω για τον Αθλητισμό – Μπάσκετ, γιατί το αγαπώ και θέλω απλά να βάλω ένα λιθαράκι. Όμως δεν θα επιτρέψω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με προσβάλει και να παίζει παιχνίδια στις δικές μου πλάτες!!!!!
Μπορεί να είμαι Γυναίκα αλλά δεν Φοβάμαι!!!!!!!
Εσείς;;;

Μετά τιμής
Ελένη Δρεττάκη

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot